2024 - BATHORY RUN - Obec Sedliská - Oficiálna stránka obce

SEDLISKÁ
OFICIÁLNA STRÁNKA OBCE
Prejsť na obsah

2024 - BATHORY RUN

Fotogaléria > 2024
9.6.2024 - Bathory Run - bežecké preteky
Obec Sedliská začala „Kultúrne leto pod hradom Čičva 2024“ bežeckými pretekmi BATHORY RUN uliciami našej obce. Nová športová aktivita prilákala množstvo kvalitných bežcov (134), ale i množstvo nových detských nádeji (60) vo vytrvalostnom behu. Hlavnou garantkou a organizátorkou tohto výnimočného športového dňa  bola reprezentantka obce Sedliská vo vytrvalostnom behu p. Michaela Velčko s manželom Jurajom a jej bratom Michalom Ivančom. Deň plný športových aktivít pre detí, maľovania na tvár, ukážky boxu, kvalitného hlavného preteku na 5 a 10km ukončila aj bohatá tombola.
Moje veľké poďakovanie patrí MV Running tímu Sedliská (Miške a Jurajovi Velčko) za vynikajúcu prípravu a ešte lepšie usporiadanie celej akcie. Samozrejme poďakovanie patrí aj Michalovi Ivančovi nielen ako moderátorovi podujatia, ale aj za super výpomoc jeho sestre Miške.
Poďakovanie patrí celému organizačnému teamu MV Running, DHZ Sedliská, Boxing Clubu KT Malá Domaša, všetkým sponzorom, MO SČK, ženám na občerstvovacích stanovištiach i mladým dievčatám  za výbornú spoluprácu pri organizovaní i super atmosféru počas podujatia. Šedliščanským kuchárom za ich typicky fantastický guláš pre všetkých športovcov i návštevníkov podujatia.
Všetkým víťazom i zúčastneným prajem pevné zdravie a ľahké nohy  pri ich obľúbenom behu.
Mgr. Matej Sabol - starosta obce
Viac foto: facebook: mv running team Sedliska
Návrat na obsah